Vyhledávání


Zasílání novinek
Novinky na e-mail
Anketa
Líbí se Vám naše stránky?
Počet hlasů 8676

Počítadlo přístupů
Shlédnutých stránek od 1.1.2006: 5 260 788

Poslední kolo 2.D.s výhrou

ilustrační obrázek Po více jak měsíční přestávce se dne 24.3. sehrálo poslední kolo soutěže. Našemu družstvu se po několika letech konečně podařilo zvítězit nad Bechyní a zachovat si tak teoretickou naději na postup. Oba vedoucí celky však rovněž vyhráli a tak na nás zůstala jen bronzová příčka bez nároku na postup do 1.divize.
25.03.2012 | Jaromír Soldát
-----------------------

Výhra v předposledním kole 2.D.

ilustrační obrázek Vydařené utkání z naší strany nepřineslo změnu na medailových místech tabulky.Přes výhru s obávaným soupeřem zůstává naše "Áčko" na třetím místě se ztrátou jediného bodu na celky Strakonic a Tábora. Ve vzájemném utkání těchto družstev došlo tak trochu k předpokládané remize.Pro naše družstvo ta horší varianta k možné šanci na postup. Rozuzlení lze tak čekat až na poslední kolo.
19.02.2012 | Jaromír Soldát
-----------------------

V 9.kole-výhra v Písku

ilustrační obrázek Dne 4.2.boj o třetí místo v tabulce 2.divize se Šachklubem Písek"C" vyšel lépe našemu "Áčku".Utkání družstev se stejným bodovým ziskem po 8.kole jsme očekávali po předešlých dvou porážkách v měsíci lednu trochu s obavami.Domácí Písek měl a dosud má jedno odložené utkání k dobru a tak k možnému postupu našeho týmu jsme nutně potřebovali zvítězit.
05.02.2012 | Jaromír Soldát
-----------------------

V 8.kole 2.divize opět prohra

ilustrační obrázek Boj o 2.místo průběžné tabulky zvládli lépe táborští.V nepatrně papírově silnější sestavě (6 hráčů základu) dokázali zvládnout lépe jak začátek tak především závěr utkání.Po výhře si z naším týmem vyměnili místo v tabulce. Obdobná situace nás čeká v dalším kole se silným Šachklubem Písek,který drží 4.místo tabulky se stejným počtem bodů jako naše družstvo na místě třetím.
22.01.2012 | Jaromír Soldát
-----------------------

Neúspěšné 7.kolo 2.divize

ilustrační obrázek Dne 7.ledna se vydalo naše "Áčko" do Strakonic k 7. kolu soutěže. Domácí se 7.hráči základní sestavy nám udělily lekci a vrátily se na první místo průběžné tabulky.
08.01.2012 | Jaromír Soldát
-----------------------

6.kolo 2.divize-výhra

ilustrační obrázek Po polovině soutěže se "A" družstvo díky vítězství nad týmem Kaplic a remize dosud vedoucího celku Strakonic dostalo až na první místo v průběžné tabulce. Družstvo si tak nadělilo pěkný dárek k nejhezčím svátkům roku.
18.12.2011 | Jaromír Soldát
-----------------------

Těsná výhra v 5.kole 2.divize

ilustrační obrázek S družstvem QCC Č.B."C" se utkalo "Áčko" ve 2.divizi družstev dne 3.12. v naprosto vyrovnaném utkání. Byli jsme tentokrát opět šťastnější a čtvrtou výhrou v řadě se udrželi na 2.místě průběžné tabulky.
03.12.2011 | Jaromír Soldát
-----------------------

4.kolo 2.divize-překvapení

ilustrační obrázek V Prachaticích dne 19.11. vybojovalo "Áčko" velmi důležité další tři body. Překvapivě již třetí v pořadí vysoká výhra nás posunula až na 2.místo (postupové) průběžné tabulky. Konečný výsledek s dosud vedoucím týmem soutěže je pro náš tým snad až příliš optimistickým příslibem pro další zápasy v soutěži.
20.11.2011 | Jaromír Soldát
-----------------------

3. kolo 2. divize

ilustrační obrázek Dne 5.11. 2011 se utkalo naše "Áčko" v domácím prostředí s mužstvem Kájova. Po delší době v soutěžích se podařilo postavit téměř základní sestavu (mínus jeden) a na výsledku a průběhu utkání to bylo znát.
06.11.2011 | Jaromír Soldát
-----------------------

2.kolo v Křemži - výhra

ilustrační obrázek ŠK ve 2.divizi ve 2.kole se 22.10.vydal vůbec poprvé ve všech soutěžích za celou svoji existenci k utkání do Křemže. Utkání s nováčkem letošní soutěže proběhlo v naší režii a poměrně rychle (ve 14,00 hod.jsme už byli doma).
23.10.2011 | Jaromír Soldát
-----------------------

Soutěž družstev 2.divize

ilustrační obrázek V úvodním kole se v nové soutěžní sezóně "A" družstvu stejně jako loni nepovedlo zvítězit. Těsná prohra s týmem DDM Písek nám tak přisoudila místo v druhé polovině tabulky.
08.10.2011 | Jaromír Soldát
-----------------------